MKB Cyber Security maand

Cyber­security voor het mkb

Datect is actief in alle branches in het mkb. Van bouw tot logistiek en van dienstverlening tot productie. Wij kennen het mkb als geen ander en weten wat speelt in de branche. Of je systemen nu wel of niet in de ‘cloud’ staan, je wel of geen gebruik maakt van ICT dienstverleners en of je systemen gekoppeld zijn aan andere ondernemingen (supply chain). Steeds is het de uitdaging om informatiebeveiliging doorlopend aandacht te geven.
Daarom hebben wij voor het MKB een uniek aanbod ontwikkeld en zijn wij niet voor niets de cybersecurity specialist voor het MKB. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Paul Verhoef voor vrijblijvend adviesgesprek.
De voordelen voor het mkb

Waarom cybersecurity voor het mkb?

Optimale bescherming

Wij ondersteunen en adviseren je op het gebied van cybersecurity. Samen maken we stappen naar de best passende beveiliging voor jouw onderneming.

Betaalbaar

Datect werkt met vaste en betaalbare prijzen. Precies waarom MKB bedrijven voor ons kiezen. Dus geen verrassingen achteraf!

Pragmatisch

Onze klanten waarderen onze pragmatische aanpak. We spreken de taal van de ondernemer, maar ook van de IT-professional.

Onze aanpak

Onze aanpak voor het mkb

Onze aanpak is gebaseerd op het principe van continue verbetering. Daarvoor is het nodig dat je zicht hebt en houdt op de effectiviteit van informatiebeveiliging. Ons doel is om te zorgen dat directies en ICT verantwoordelijke weten hoe het bedrijf ervoor staat. Wij voorkomen verrassingen. Ons uniek CyberDashboard geeft dat inzicht. Eigenlijk heb je altijd een Information Security Officer in de buurt, die je helpt en zorgt dat noodzakelijke verbeteringen doorgevoerd worden.

Direct inzicht in de cyberveiligheid

  1. Doe hier de zelf-analyse;
  2. Ontvang een diagnoserapport;
  3. Krijg een adviesgesprek (t.w.v. €350,-).
Toolkit en kennissessies

We delen onze kennis graag met jou!

Datect biedt een toolkit en kennissessies aan waarmee je als mkb-onderneming het gesprek over informatiebeveiliging met je klanten kan voeren en altijd up-to-date bent. Op deze manier werken we samen om de cybersecurity van MKB-Nederland te verbeteren.

cases

Laat onze klantverhalen je overtuigen!

Bij Datect helpen we kleine en grote organisaties met hun digitale veiligheid. Veilig
ondernemen doe je samen. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Ieder zijn vak
DDF people

Ieder zijn vak

DDF People staat voor ondersteuning, inspiratie en ontmoeting. Ze bieden gespecialiseerde diensten aan authentieke...

Ieder zijn vak
SGR

Ieder zijn vak

SGR staat bekend als een betrouwbare en belangrijke schakel in de reisbranche. Ze worden erkend als een waardevol...

Vandaag starten met veilig ondernemen?