over ons

Gerust aan
het werk

Laten we maar direct duidelijk zijn: het is niet langer de vraag of je onderneming wordt gehackt, maar wanneer. Ja, we begrijpen dat dit geen leuke boodschap is, maar we zijn graag eerlijk. Ruim 40% van de MKB’s heeft al te maken gehad met cybercrime. Ook jouw data is goud waard en dat realiseren criminelen zich maar al te goed.

Wij zijn Datect, specialist op het gebied van cybersecurity en staan voor je klaar voor het op orde krijgen, en houden, van je beveiliging. Waar zitten de zwakke plekken in techniek, processen en mensen? Door te onderzoeken, te hacken en te testen, komen die naar voren. Aan de hand daarvan krijg je advies hoe je deze zwakke plekken snel kunt oplossen én krijg je periodiek te zien wat er nodig is om goed beschermd te blijven. Samen gaan we aan de slag met een noodplan, zodat je altijd weet hoe je moet reageren als er onverhoopt toch een kink in de kabel komt. En om je continu inzicht te geven in de cybersecurity van jouw organisatie geeft onze unieke cybermanager je elke maand een update. Al deze stappen herhalen we jaarlijks, zo zorgen we er samen voor dat jouw onderneming goed beschermd is én blijft. 

ons team

Jouw partner in cyberbeveilig­ing

Graag stellen we het Datect-team voor. Een team dat barst van het talent en ervaring. Iedereen brengt
iets unieks en onmisbaars met zich mee. Wij weten hoe het is om zelf te ondernemen en hoe we jou op een pragmatische manier kunnen ondersteunen. Met onze processen en tools innoveren we samen jouw cyberbeveiliging en zorgen we ervoor dat het technologie is die je een stap verder helpt.

Maritsa Verhoef

Maritsa Verhoef

Sales Support Officer

Na haar middelbare school heeft ze verschillende trainingen en cursussen gevolgd op gebied van sales en marketing. Ook heeft ze een tijdje in het buitenland stagegelopen. Met deze kennis en ervaring ondersteunt Maritsa directie en accountmanagers en heeft ze een belangrijke rol in de sales en service van klanten.

Ken den Doop

Ken den Doop

Information Security Consultant

Na zijn studie aan de Hogeschool van Arnhem heeft Ken diverse security certificeringen behaald, zoals CISSP, CISM en CRISC. Ken heeft inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in de IT en Information Security. Als securityspecialist heeft Ken voor diverse bedrijven gewerkt in diverse uiteenlopende rollen, vaak op projectmatige basis.

Marc Hullegie

Marc Hullegie

Senior Adviseur Informatiebeveiliging

Met als achtergrond een hbo-graad in zowel techniek als management heeft Marc gewerkt voor meerdere bedrijven in binnen- en buitenland in globale automatiseringstrajecten. Met deze opgebouwde business en IT-kennis en ervaring is door hem 20 jaar geleden Vest Informatiebeveiliging opgericht. Bij Datect werkt Marc als senior-adviseur Informatiebeveiliging, is hij co-owner en verantwoordelijk voor de kwaliteit van Datect’s dienstverlening.

Rolinda Puttenstein

Rolinda Puttenstein

Marketing- en Salesspecialist

Rolinda heeft een brede achtergrond in sales- resourcemanagement. Zij heeft voor uiteenlopende bedrijven gewerkt die veelal actief waren in de IT en security. Als sales- en marketing professional weet zij vanuit haar inhoudelijke IT en Security kennis waarde te creëren voor haar klanten door een klantbehoefte te vertalen naar concrete oplossingen. Bij Datect is Rolinda marketing- en salesspecialist en co-owner.

Daniel Scholte

Daniel Scholte

Information Security Specialist

Daniel heeft na zijn studie bedrijfskunde diverse security certificeringen behaald, zoals CISM en CCSP. Hij is al ruim 20 jaar actief in de IT & Security voor zowel grote corporates als voor het MKB, in Nederland en internationaal. Bij Datect is Daniel operationeel directeur en Information Security Specialist.

Paul Verhoef

Paul Verhoef

Managing Partner

Na zijn studie bedrijfseconomie heeft Paul informatiemanagement gestudeerd en ook zijn opleiding tot registeraccountant afgerond. Paul is een specialist op het gebied van risk- en procesmanagent en compliance. Als managing director in de financiële sector heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in het MKB. Hij kent daardoor de belevingswereld van de ondernemer erg goed en weet op een praktische manier ondernemers te ondersteunen en te adviseren in hun bedrijfsvoering. Paul is co-owner en eindverantwoordelijk.

Marcel van der Wal

Marcel van der Wal

Senior Security Consultant

Na zijn studie informatiemanagement heeft Marcel security-management gestudeerd en diverse security certificeringen behaald, zoals CISM. Hij heeft voor diverse grote bedrijven gewerkt in de IT en in de informatiebeveiling. Daarbij heeft Marcel rollen vervuld als securityspecialist, in het management en op projectbasis. Bij Datect is Marcel senior securityconsultant.

Onze visie

Een goede nachtrust door veilig te ondernemen.

Cybercrime is niet uit te sluiten, maar wij zorgen ervoor dat ondernemers er alles aan hebben gedaan om hun (IT)systemen en procedures zo goed op orde hebben dat ze niet meer bang hoeven te zijn voor cybercrime.

Onze missie

Toegankelijke
beveiliging

Er zijn ontelbaar veel manieren en oplossingen om je als onderneming te beveiligen tegen cyberbedreigingen. Om ervoor te zorgen dat jij gerust kan werken en ondernemen werken wij op een laagdrempelige manier aan jouw cybersecurity uitdagingen. We nemen je mee in het hele proces van analyse en advies tot actieve ondersteuning en zorgen er zo voor dat de risico’s beheersbaar zijn en jij weet wat je moet doen in geval van nood.

contact

Vandaag starten met veilig ondernemen?

Wil jij duidelijkheid over jouw cyberbeveiliging en met een gerust gevoel aan het werk?