Het NIS2 keurmerk

Het NIS2 keurmerk is bedoeld om mkb-bedrijven te ondersteunen die aan grote ondernemingen leveren en onder de NIS2 wetgeving vallen. Hiermee kunnen deze bedrijven volgend jaar gaan aantonen dat zij aan de eisen voldoen. Het NIS2 keurmerk, als leveranciers keurmerk/norm, past goed bij mkb-bedrijven en hun risico’s. Het naleven van haalbare cybersecurity normen versterkt zakelijke relaties. Vaak neigt men naar normen zoals ISO en NEN, wat voor kleinere leveranciers hoge kosten en investeringen kan betekenen en economische dilemma’s kan veroorzaken.

We helpen je het NIS2 keurmerk behalen

De toegevoegde waarde van het keurmerk voor mkb-bedrijven is groot, en zal in de aankomende jaren nog groter worden. Het keurmerk kan voor jouw bedrijf het verschil maken in het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

Het NIS2 programma

Datect heeft een uniek programma ontwikkeld waardoor je al binnen 6 maanden het NIS2 keurmerk kan behalen. Dit programma is speciaal ontwikkeld en geeft een garantie op certificering! Meer weten? 

Partner in cyberbeveiliging

Heb je nog vragen over het NIS2 keurmerk?

Of kunnen we je helpen bij het verkrijgen van het NIS2 keurmerk? Neem dan contact op met onze specialisten of boek een gratis adviesgesprek. Zij beantwoorden je vragen graag en helpen je op weg richting een digitaal veilige toekomst.

Cyberwise

Wil je meer lezen over cybersecurity?