Abonnement aspect

Risico inventarisatie

 

Wat doet een cybersecurity risk review?

We maken een risicoanalyse van het ICT landschap binnen jouw organisatie, gericht op informatiebeveiliging. De risico analyse voeren we uit conform het framework van het Centre of Internet Security (CIS) en het ENISA Threatlandscape model. De risico-analyse beoordeeld de gevoeligheid (kans * impact) van de 11 ENISA cyber security risks. Vervolgens beoordelen we welke van de 18 CIS security-controls deze risico’s aanzienlijk verkleinen. Het resultaat is dat het ICT landschap van iedere onderneming, ongeacht omvang of sector, qua informatiebeveiliging volledig in beeld komt.

In het kort: hoe goed is de informatie binnen jouw bedrijf beveiligd? Alle onderdelen, van processen en beleid tot techniek en van het digitale landschap worden nagelopen en hun beveiliging wordt getest.

Wat biedt de cybersecurity risicoanalyse?

Het resultaat van de analyse is een foto van de kwaliteit van jouw informatiebeveiliging en geeft concrete adviezen en handvatten om de risico’s aanzienlijk te verkleinen. Het adviesrapport is zo concreet dat je jouw cyber security strategie kunt bepalen en uitvoeren.

Cyber security strategie

Het bepalen van de cyber security strategie van jouw bedrijf hoef je niet alleen te doen! Wij helpen je, aan de hand van de risico-analyse, een strategie op te zetten waardoor jij je er voorlopig geen zorgen meer over hoeft te maken.

Vandaag starten met veilig ondernemen?