Cyber security voor accountants

Als accountant ben je een strategisch partner en gewaardeerd adviseur van ondernemers. Je werkt met relaties samen aan de lange termijn groei van hun bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je ook de juiste kennis en tools hebt om veilig met bedrijfsgevoelige informatie te werken.

Uiteraard zorgen we dat niet alleen jouw kantoor, maar ook die van jouw klanten optimaal beschermd is. Daarom werken we met een unieke referral fee. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Neem contact op met Paul Verhoef voor een gratis adviesgesprek.

Waarom cyber security voor accountants?

~

Optimale bescherming

Wij ondersteunen en adviseren je op het gebied van cyber security. Samen maken we stappen naar de best passende beveiliging voor jouw accountantskantoor.

R

Tools & kennis

Wij voorzien je van de nodige tools en kennis op het gebied van cyber security. Deze kun je als accountant inzetten om je klanten nog beter te adviseren.

w

Referral fee

Verwijs jouw klanten door naar Datect en worden ze bij ons klant? Dan bedanken wij je graag door middel van een referral fee. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De essentie

Detecteren, beschermen en beveiligen

Datect kent het vak van de accountant en helpt kleine en grote accountantskantoren en hun klanten te beschermen tegen cybercrime. Wij analyseren jouw online omgeving en gaan dan samen aan de slag. We bouwen zoveel mogelijk zekerheid in om ervoor te zorgen dat jouw organisatie zo goed mogelijk beveiligd is. Echter, hoe veilig virusscanners, firewalls, of anti-spam bescherming ook zijn, een menselijk foutje is helaas zo gemaakt. Daarom gaan we ook samen aan de slag met bijvoorbeeld phishing tests om te zorgen dat ook de medewerkers altijd alert reageren. Veilig ondernemen doe je samen.
Uit de branche

Cyberbeveiliging staat hoog op de agenda in de branche

NBA en SRA
Toolkit en kennissessies

We delen onze kennis graag met jou!

Datect biedt een toolkit en kennissessies aan waarmee je als accountant het gesprek over informatiebeveiliging met je klanten kan voeren en altijd up-to-date bent. Op deze manier werken we samen om de cybersecurity van mkb in Nederland te verbeteren. 

Cases

De ervaringen van onze klanten

Bevebo B.V.

Bevebo B.V.

“In ons directieteam kwam het onderwerp informatiebeveiliging wel eens aan de orde. En natuurlijk vonden we het...

VDK Groep

VDK Groep

VDK Groep heeft een unieke filosofie waarbij de klant altijd centraal staat. De bedrijven binnen de VDK Groep opereren...