Abonnement aspect

Security­test

 

Hoe gaat een security test in zijn werk?

Bij de security test kruipen we in de huid van de hacker. We kijken of we echt niets over het hoofd hebben gezien bij de risico-analyse. Waar we bij de risico-analyse vooral kijken waar de knelpunten en mogelijke zwakheden in het ICT landschap zitten, gaan onze experts bij de security test een stap verder. We zullen testen of je beveiliging zwakheden heeft en daadwerkelijk proberen in te breken.

Wie voert de security test uit?

De security test wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde ‘ethical hackers’. Het grote verschil tussen ethical hackers en cybercriminelen zit hem enkel in het feit dat ethical hackers hun bevindingen met jou delen en als doel hebben jouw informatiebeveiliging te verbeteren. Terwijl cybercriminelen juist gevoelige informatie willen stelen of je bedrijf willen platleggen om vervolgens losgeld te betalen.

Voordeel van een securitytest

Het grote voordeel van een securitytest is dat wij de ingang tot het stelen van gevoelige informatie vinden, in plaats van dat cybercriminelen dat doen. Onze ethical hackers gaan op zoek naar de kwetsbaarheden en gaten in je beveiliging. Bij alles wat wordt gevonden helpen we je uiteraard om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Vandaag starten met veilig ondernemen?